Vijesti

Anthem najprodavanija igra u veljači, a Nintendo Switch nastavlja i dalje uništavati konkurenciju

Stigli su NPD rezultati za veljaču i najveće svjetsko tržište igara što je kao što znate Sjeverna Amerika odnosno SAD. A ako ste se ponadali da će BioWare propasti jer Anthem nije najbolja igra, onda se varate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anthem je bio najprodavanija igra u veljači, druga najbolja launch igra u smislu prodaje za BioWare nakon Mass Effecta 3 i trenutno druga najprodavanija igra godine iza Kingdom Heartsa III.

Dakle, možemo reći da je već sada BioWare zaradio dobru lovu i Anthem nije “fail” u prodajnom smislu iako treba reći da je baza Anthem igrača drastično opala zbog nedostatka sadržaja.

Veliki pad prodaje konzola, ali Nintendu ide nikad bolje

Prilično jasan indikator da tržištu trebaju nove konzole je već drugi mjesec veliki pad prodaje hardvera. Iako je veljača bila krcata hit igrama, očito nije mogla pobuditi veću kupnju novih konzola.

U odnosu na isti period prošle godine, ukupna prodaja hardvera pala je za velikih 12%. Da Nintendo Switch ne ruši rekorde prodaje, pad bi bio još značajniji. Nintendo je prodao daleko najviše konzola u veljači i samim time je i zaradio najviše love.

PlayStation 4 i Xbox One se bliže polako kraju, a s obzirom na pad prodaje investitori neće biti sretni trenutnim stanjem i padom prodaje već drugi mjesec od 12% što nije malo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano