Vijesti

I Remedy odlazi na Epic Games Store

Kad malo bolje razmislite, igraći svijet već sad prolazi kroz promjene i to značajne koje se zasad čine nebitnima jer se sve događaju bez PlayStationa i Nintenda. Google ulazi na tržište, Microsoft želi svoje igre na svim platformama, PC sa svim ovim trgovinama i ekskluzivama podsjeća na konzolaško tržište i kao da konzole i PC mijenjaju uloge što zvuči dovoljno ludo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biste li se kladili prije par mjeseci-godinu dana da će PC tržište ima ekskluzive i vremenske ekskluzive? To je bilo nezamislivo. A onda je došao Fortnite i Epicu donio milijune i milijune, a onda je Epic shvatio da želi konkurirati Steamu što mu trenutno putem njegove ekspanzivne taktike ide prilično dobro kad uzmemo u obzir da je Epic Games Store teški “pleb”, a Steam je Ninja i Dr. Dis.

Remedyjev Control također vremenska ekskluziva

Danas je naš “front page” pun vijesti koje se tiču Epic Games Storea, ali naš urednik Sean Murray davno je govorio nama suradnicima da će Epic Games Store biti jako bitan i velik igrač. I bio je urednik u pravu kad je to vizionarski rekao kad su mnogi već pokopali Epic trgovinu koja pored Steama nema šanse. Kakti nema.

Control će baš kao The Outer Worlds biti vremenska ekskluziva prvih godinu dana, a onda će doći i na Steam. Očekujte i ovdje hrpu loših ocjena za igru i bojkot iste na svim frontama od strane “Steamovaca.” Naš Fićo je od jučer na aparatima i ne zna se je li nadošao. (Smiješak).

Moram opet i u ovu vijest staviti istu sliku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano