Vijesti

Steam na ljeto dobiva redizajn, pogledajte kako izgleda

U više navrata se prethodnh godina pričalo o redizajnu Steama, neke promjene su stigle, međutim, radi se tek o minornim sitnicama i ako ćemo biti realni reći ćemo kako je Steam pregazilo vrijeme. Po pitanju dizajna, ali i rasporedu samog sučelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valve je na GDC-u otkrio tek manji dio novog dizanja, okupljenima su se pohvalili kako su prošli sva veća svjetska tržišta, istraživali kako korisnici koriste njihove stranice, a novi dizajn je produkt svih prikupljenih informacija.

Dobrodošle nove funkcije

Screenshotovi koji su pušteni u javnost prikazuju novu stranicu igara kojoj je zaista i trebao kompletni redizajn, te moramo priznati kako će ona izgledati prilično atraktivno. Također, tu je i slika prikaza Libraryja iz koje se jasno vidi kako ćemo KONAČNO moći vlastite igre pretraživati prema tagovima. Tko ima 1000+ igara na Steamu ovo će znati cijeniti.

U nastavku pronađite sve screenshotove puštene u javnost, dok su iz Valvea obećali kako ćemo novi dizajn kompletno kroz beta testiranje moći isprobati ovog ljeta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano