Vijesti

Predstavljamo Mrtvi Piksel, domaći gaming podcast kanal

U seriji članaka kroz naredne dane, mjesece, pa i godine, na FFA.hr ćemo promovirati domaće Youtube kanale, s naglaskom na one koji se određenom kvalitetom probijaju kroz more domaćih kanala. Javi nam se ako želiš da pišemo o tvojem kanalu!

Dva momčića, dvije pive, jedan mikrofon i dobra zafrkancija. Blowfish (s nama je od početka FFA foruma) i Driveshaft su prije bili djelom kanala “kojem se ime više ne spominje”, ali su hrabro stali pred kamere i pokrenuli nešto sasvim drugačije. I tako je nastao Mrtvi Piksel, podcast zavidne produkcije i scenografije u kojem uz pokoje pivo “dva momčića” opušteno komentiraju većinom gaming teme, ali i filmove i serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakog tjedna prolaze kroz aktualne teme, a rade i zanimljive top liste, pa su tako ovog tjedna odlučili načeti poprilično kontroverznu temu – odabrali su najprecijenjenije igre, koje, po njima, igrači bez argumenata izdižu u nebesa.

Podržite ove ambiciozne momke subscribeom na njihov kanal, i podsjećamo vas da nam se možete javiti ako želite svoj kanal besplatno promovirati na FFA.hr. FFA <3 Youtubere!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano