Vijesti

Upoznajte “predivno-okrutni” svijet Days Gonea

Još samo 6 dana dijeli nas od izlaska Days Gonea – ekskluzive koja je od ružnog pačeta kako nam se čini postala labud. Zaraženi, ali labud. Ne sjećam se osobno kad je neka igra napredovala toliko od prvog ili drugog prikaza kao ova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa svakim novim trailerom djeluje sve bolje, a kakva je igra zna samo naš urednik koji Days Gone “pegla” već nekoliko dana i ne želi nama nikome ništa reći. Recenziju ćete moći kod nas čitati/gledati čim se podigne embargo, a to je 25.4.

Mad World

A Days Gone svijet je zaista okrutan. Neće vam samo Freakeri biti neprijatelji, već i sve drugo. Od zaraženih životinja, običnih ljudi do kultista koji štuju Freakere i žele ubiti sve druge osim Freakera.

Tu su vremenske neprilike i živi svijet koji vas napada. Ne znamo samo kad ćemo uhvatiti malo mira i uživati u predivnoj grafici koju očito igra ima. U pripremi je naša i WWZ recenzija, i sve što možemo reći je da ukoliko vam se igra prava “zombie” igra, onda je Days Gone pravi izbor.

I ne zaboravite da će igra imati hrvatske titlove.

Nabavljate?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano