Film i glazba

9. epizoda Star Warsa snimat će se u svemiru?

Hoćemo li uistinu gledati Star Wars sniman u svemiru?

Colin Trevorrow, režiser „Jurrasic Worlda“ i buduće, devete epizode Star Warsa, nedavno je izjavio kako će film snimati na opipljivom filmu, a ne digitalnim kamerama jer kako kaže to ne bi imalo smisla. Nakon toga, čini se, ambicije su mu porasle jer kako kaže htio bi snimati film u svemiru.

Ovo je ipak nešto što će se malo teže ostvariti jer kako kažu, snimanje u svemiru izrazito je teško i nepraktično. Čak je i Christopher Nolan planirao slično za svoj „Interstellar“, ali je na kraju odustao od ideje.

U drugim vijestima vezanim za SW univerzum, Gwendoline Christie potvrdila je kako će se Captain Phasma vratiti u osmoj epizodi. Zvijezda serije „Game of Thrones“ za časopis People izjavila je: „Bit ću u sljedećem Star Wars filmu, mislim da je to ekskluziva zapravo. Bila sam vrlo uzbuđena. Nisam skrivala činjenicu kako sam se stvarno dugo borila za ulogu. Kad je J.J. Abrams odlučio uzeti mene za ulogu koja je prvotno bila namijenjena za muškarca, bila sam oduševljena.“ Također je rekla kako ovaj potez „potiče raznovrsnost u industriji“, problem o kojem se zadnjih mjesec dana mnogo raspravlja.

Captain Phasma u osmoj epizodi trebala bi imati mnogo veću ulogu, a film se očekuje u 12. mjesecu 2017. godine nakon što je nedavno pomaknut datum izlaska.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close