Film i glazba

Arnold Schwarzenegger neće prihvatiti ulogu u novom Predatoru ukoliko ne dođe do prepravke scenarija

Arnie je posljednjih nekoliko dana vruća roba.

Gotovo da nije prošao ni jedan dan u posljednje vrijeme, a da nismo čitali koju vijest o Schwarzeneggeru. Tako smo nedavno pisali o statusu novog Terminatora i uključenosti Arnolda u isti, a pred koji dan osvanula je vijest kako je obustavljen rad na novom Conanu.

Danas saznajemo kako Schwarzenegger ne želi ulogu koja mu se nudi u novom „Predatoru“. U razgovoru za Yahoo Movies u sklopu promocije novog mu filma, „Aftermath“, izjavio je sljedeće: „Pitali su me, pročitao sam i nije mi se svidjelo, što god ponudili. Osim ako preprave scenarij ili učine ulogu značajnijom. U situaciji kakva je sada, ne, neću prihvatiti.“

Pod upitnikom ostaje što se to točno nije svidjelo Schwarzeneggeru, čitav scenarij ili samo njegova uloga. Pretpostavljamo da je u pitanju ovo drugo, jer da je prva situacija u pitanju ipak bi bilo nekorektno od njega. Također, The Wrap je doznao kako je uloga koju Dutch Schaefer (Schwarzeneggerov lik) ima u filmu cameo i da se pojavljuje na samom kraju s dvije rečenice koje najavljuju nastavak.

Očito je kako Schwarzenegger želi veću uključenost u projekt, a da bi saznali hoće li mu se u tome udovoljiti morat ćemo pričekati nove informaciji ili možda čak i sami film koji nam se sprema za 9. veljače 2018. godine. 

Povezano:

Impresivna glumačka postava „Predatora“ bez Arnolda Schwarzennegera?

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close