Film i glazba

Arnold Schwarzenegger potvrdio snimanje na novom Terminatoru ; osim njega vraća se i Linda Hamilton

Režira Tim Miller… fantazija.

Ovo je stvarno realnost. Na novom Terminatoru radi se punom parom, a Arnold Schwarzenegger, čovjek na kojeg ljudi prvo pomisle kad im na pamet padne Terminator, potvrdio je kako trenutno na setu i snima svoje scene.

Potvrda je došla na zanimljiv način, preko video poruke podrške premijeru Fijija na jednoj konferenciji o klimatskim promjenama, a u kojoj je Schwarzeneger izrazio žal za nemogućnošću prisustvovanja istom događaju, dok je kao razlog tome naveo činjenicu da trenutno snima Terminatora. Tako je nakon duge sapunice i nagađanja, napokon izbrisao sve sumnje.

Uskoro

Nedavno su isplivale i prve slike sa seta, a u kojima vidimo Lindu Hamilton, još jednu povratnicu u serijal, ali i jedno od novih lica, Mackenzie Davis. Film režira Tim Miller, koji se proslavio s „Deadpoolom“, a smatramo kako je isti film najbolji pokazatelj kako se uistinu radi o pravom izboru za režisera Terminatora. Čitava se priča i dalje drži u strogoj tajnosti, ali je vjerojatno za očekivati kako će T-800 (Schwarzeneggera) suprotstaviti s novim Terminatorom. James Cameron je također nedavno pričao o nijansiranijoj priči za razliku od originalnih naslova u kojima su Terminatori bili čisti negativci, a to vjerojatno znači još jedno „poigravanje“ s gledateljima i priča na granici sivila, što svakako podržavamo.

I dok se snimanje tako nastavlja, kao datum izlaska postavljen je 22. studeni 2019. godine.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close