Film i glazba

Arnold Schwarzenegger preuzima ulogu američkog predsjednika u filmu koji će vas vratiti u 80-e

Autoritet mu očito leži.

„Kung Fury“, kratkometražna senzacija švedskog režisera Davida Sandberga u velikom je zaletu pa je tako svega par dana nakon što je potvrđeno kako nas u dugometražnom filmu očekuju Michael Fassbender i David Hasselhoff, pristigla i informacija o tome da će Arnold Schwarzenegger tumačiti ulogu američkog predsjednika.

Tako se okuplja velika postava likova koji će nas vratiti u prošlost, točnije 80-e godine prošlog stoljeća i baciti nas u neonom okupani Miami. Tamo ćemo se družiti s najvećim policajcem kojeg je svijet vidio, naslovnim Kung Furyjem, a u čiju će ulogu ponovno uskočiti režiser David Sandberg. Čitav film je zapravo oda akcijskim filmovima 80-ih godina, a korištenje svake moguće over the top scene istome neće biti nimalo strano. 

Samo pogledajte ovaj sinopsis

Kung Fury sa svojom skupinom Thundercopsa, ultimativne grupe policajaca sakupljenih kroz čitavu svjetsku povijest, štiti Miami, a njihov je glavni cilj zaustavljanje Kung Fuhrera, Adolfa Hitlera. Da bi u tome uspjeli, ali i spasili Miami Kung Fu akademiju, Kung Fury morat će krenuti na putovanje kroz vrijeme i svemir, a pri tome će naravno nabasati na razne prijetnje. Već sami pogled na ovaj sinopsis odiše 80-ima, a kako tvrdi The Hollywood Reporter film se nudi kupcima na filmskom festivalu koji se trenutno odvija u Berlinu. Navodno postoji velik interes, a mi se samo nadamo da isti gledamo što je prije moguće. Dotad, uživajte u polusatnom “Kung Fury” filmu iz 2015. koji je sakupio već preko 40 milijuna pogleda.

https://www.youtube.com/watch?v=bS5P_LAqiVg

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close