Film i glazba

Assassin’s Creed film: Dobrodošli u španjolsku inkviziciju

Michael Fassbender „obećaje“ spektakl dostojan Assassin’s Creed imena.

O nadolazećem Assassin’s Creed filmu već smo pisali, ali novi nam je trailer dao povoda da se ponovno raspišemo o istom.

Justin Kurzel, režiser filma i čovjek iza filmova poput „Macbeth“ i „Snowtown“ ime je koje nam uz fantastičnu glumačku postavu ulijeva nadu u ovaj film. Fassbender je posljednjih godina nepogrješiv, a moramo priznati kako su nas i traileri dosada pozitivno iznenadili.

Film izgleda oku ugodno, priča se čini zanimljivom, a pomaže i činjenica da ćemo gledati originalnu priču, a ne adaptaciju jedne od onih iz dosada izašlih igara.

Najveća zamjerka ponovo je glazbena pozadina koju smo dobili u traileru, ali nadamo se kako ćemo u filmu dobiti orkestralni score ili barem nešto prikladnije od onog viđenog u traileru.

Valja napomenuti kako je nedavno izašao i video koji pokazuje uistinu impresivan pothvat na koji se odlučio Kurzel pa je tako umjesto green screena za prepoznatljivi AC leap of faith odlučio uposliti kaskadera koji je sve to odradio na prilično impresivan način. Iznimno cijenimo ovaj potez režisera, a već smo sigurni kako se on i isplatio. Kako je to izgledalo pogledajte na dnu članka.

Film na velika platna dolazi 21. prosinca, a dotad uživajte u traileru.

https://www.youtube.com/watch?v=4haJD6W136c


Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close