Film i glazba

Atreus iz God of Wara zvijezda je prvog filma Jonah Hilla, smještenog na ulice Los Angelesa sredinom 90-ih

Sunny Suljic gradi svoje ime.

Jonah Hill većini je poznat po komedijama koje su često i više no ekscesivne, a svoje je ime upravo izgradio na onima poput „Superbad“ ili „21 Jump Street“. Unatoč tome, dokazao se i kao glumac u ozbiljnijim ulogama poput one u „Moneyballu“, a posljednjih nekoliko godina zbog sličnih se njegov imidž podosta promijenio.

Tako je vrijeme došlo i na njegov prvi izlet u režiserske vode, bar kad su filmovi u pitanju. Za svoj prvi projekt odabrao je upravo nešto svoje, film imena „Mid 90s“, priču o dječaku i njegovu odrastanju na ulicama Los Angelesa sredinom 90-ih godina prošlog stoljeća. Kao što smo već napomenuli, scenarij za film napisao je sam Hill, koji je definitivno upoznat sa tematikom koju obrađuje, a obzirom na godinu rođenja, moguće je da su i mnogi dijelovi filma autobiografski.

Iz šarenog odijela na veliko platno

Za svoju glavnu zvijezdu Hill je odabrao Sunnyja Suljica, mladića koji iza sebe ima već nekoliko zapaženih uloga poput one u „The Killing of a Sacred Deer“, a gamerima će biti najpoznatiji po svojoj ulozi Atreusa u ovogodišnjem God of Waru. Za tu je ulogu posudio glas, ali i odradio motion capture, a koliko je dobar posao odradio potvrđuju i odlične kritike, kako za samu igru, tako i za njegov performans.

Osim njega, u filmu ćemo gledati i Lucasa Hedgesa, jednog od najboljih mladih glumaca današnjice, koji iz filma u film dokazuje kako zna odabrati ulogu. Za produkciju i promociju se pobrinuo A24, kompanija koja nam posljednjih nekoliko godina donosi unikatne filmove, ali i trailere.

Film se u kinima očekuje 19. listopada, a tko zna, možda se Hillu smiješe i neke od najprestižnijih filmskih nagrada.

https://www.youtube.com/watch?v=zXzSE0uqmjI

{loadposition pratinas}

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close