Film i glazba

Bacite oko na Dubrovnik u prvom traileru za film „Robin Hood“

Vizura grada prilično je prepoznatljiva.

Prošle godine digla se poprilična prašina kada je tim iza nadolazećeg filma o Robinu Hoodu odlučio izabrati Hrvatsku, odnosno Dubrovnik kao lokaciju snimanja za svoj Nottingham. Ovo naravno nije prvi veći projekt smješten u južnom hrvatskom gradu, a kako godine odmiču isti postaje sve traženije mjesto na listi producenata, donoseći još dodatnih prihoda u već ionako turističkim prihodima punu riznicu grada.

Sve po formuli

Danas nam je pristigao i prvi trailer za „Robina Hooda“ kojeg će utjeloviti Taron Egerton. Sve je poprilično jasno kad pričamo o ovom kultnom liku, a društvo će mu praviti Jamie Foxx, Jamie Dornan i Ben Mendelsohn koji se već udomaćio u Hollywoodu kao stalni antagonist. Paul Anderson, najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji „Peaky Blinders“ također se pridružio glumačkoj postavi, što nas i ne čudi obzirom da se režije primio Otto Bathurst, kojem je ovo prvi live action film u rezimeu. Inače je radio na mnogim serijama, uključujući već navedene „Peaky Blinderse“.

Na scenariju su radili Ben Chandler i David James Kelly, obojica novaci u svijetu filma, a ako je suditi po traileru očekuje nas još jedan tipičan blockbuster. Kako to Dubrovnik izgleda u akciji, prosudite sami. Film nas u kinima očekuje 21. studenog tekuće godine.

https://www.youtube.com/watch?v=2Qe3aC5tjZY

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close