Film i glazba

Batman film neće biti dio DC univerzuma; očekuje li nas i novi Batman?

Iako snimanje nije ni blizu početka, film je već doživio ogroman broj promjena.

DC je izrazito oprezan po pitanju svog najvećeg superheroja. O standalone Batman filmu slušamo već više od godinu dana, a u tih godinu dana promijenilo se mnogo toga.

Prvo je Ben Affleck, osim što ima glavnu ulogu, bio spreman režirati film za koji je i napisao scenarij koji je uključivao Deathstrokea kao glavnog negativca. Joe Manganiello čak je i dobio istu ulogu, ali dolaskom novog režisera Matta Reevesa sve to potencijalno pada u vodu jer je Reeves ostavio Affleckov scenarij po strani i krenuo u izradu svog, dok je sam Manganiello izjavio kako ni sam više nije siguran da li još uvijek ima ulogu u filmu.

Najnovija vijest govori nam kako će Batman film biti u potpunosti standalone, odnosno neće biti vezan uz DC univerzum kojeg čine filmovi poput „Wonder Woman“ i nadolazeći „Justice League“. Sve to Reeves je istaknuo u svom intervjuu za KCRW, a osim toga napomenuo je kako ima svoju viziju za film, ali i perspektivu za lika koja može prerasti u nešto više.

Nakon ove izjave, ali i one Caseyja Afflecka u kojoj kaže kako misli da njegov brat Ben Affleck neće biti u nadolazećem Batman filmu, ne možemo, a da se ne zapitamo hoće li tome biti uistinu tako. Svakako, možemo pretpostaviti kako je Affleckova uloga na klimavim nogama, a bit će zanimljivo pratiti razvoj situacije. Ono što je sigurno jest kako ćemo Afflecka gledati kao Batmana u „Justice League“ filmovima, a prvi nam od njih dolazi 17. studenog.

DC očito ima svoj plan za filmove koji se razlikuje od onog kojeg glavni „suparnici“ razvijaju već godinama. Ovo je samo još jedna potvrda novog smjera u kojem DC plovi pa će tako osim svog univerzuma imati i standalone filmove koji neće biti vezani uz isti. Ovo je nakon jučerašnje najave filma o Jokeru već druga takva vijest, a sigurni smo kako nas u budućnosti očekuje još pokoja.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close