Film i glazba

Batman izgubio režisera, Ben Affleck odstupio sa pozicije

Žongliranje na dva fronta očito je neizvediv posao.

Unatoč šuškanjima proteklih par mjeseci i dalje se mislilo kako je Affleck prilično siguran u režiserskoj stolici za nadolazeći film o Batmanu. Danas, kako prenosi Variety odluka je ipak nešto drugačija pa je tako Affleck odlučio odstupiti s pozicije režisera i fokusirati se isključivo na glumački aspekt filma.

Evo što je izjavio Affleck: „Postoje likovi koji drže posebno mjesto u srcima milijuna. Izvedba ove uloge zahtjeva punu posvećenost i strast kako bi mogao dati svoj maksimum. Postalo je jasno kako ne mogu izvršavati obje obveze na razini koja je potrebna. Stoga sam zajedno sa studiom odlučio naći režisera koji će surađivati sa mnom na ovom masivnom projektu. Još sam uvijek u filmu i radimo na njemu, ali trenutno tražimo režisera. Ostajem maksimalno posvećen projektu i veselim se tome što ćemo ga napraviti za sve fanove širom svijeta.“

Scenarij i dalje ostaje onaj koji je napisao zajedno s Geoffom Jonesom, a kako bi se s projektom moglo krenuti što prije, potraga za novim režiserom već je u tijeku. Jedan od glavnih kandidata je Matt Reeves koji trenutno završava posljednji nastavak franšize Planeta Majmuna.

Još malo turbulencija u DC svijetu, ali bit će svakako zanimljivo pratit kako će se razvijati situacija u budućnosti i tko će naposljetku sjesti na „vruću stolicu“.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close