Film i glazba

„Božanstvo“ u novom X-Menu

Prvi mutant, za ljude bog i najsnažniji mutant, obračunat će se s Xavierom i njegovom ekipom.

Da, dobro ste pročitali, u novom X-Men filmu (X-Men: Apocalypse) gledat ćemo „boga“, ali ne u svima poznatom obliku. Ovaj bog je mutant i to najjači od svih, a u filmu će se sa svoja četiri pomoćnika – Storm (Alexandra Shipp), Magneto (Michael Fassbender), Psylocke (Olivia Munn), Angel (Ben Hardy) – sukobiti s ostalim mutantima. Samog Apocalypsea utjelovit će Oscar Isaac, a iz trailera je vidljivo kako njegove namjere nikako nisu dobre.

Trailer je krcat akcijom, pokazuje puno, možda i previše (ali, nažalost, je to danas postao standard), a na kraju trailera čeka vas i jedno malo iznenađenje.

Dobili smo i neka nova lica od kojih vrijedi izdvojiti Sophie Turner (Sansa Stark iz GoT-a) kao Jean Grey, a osim već navedenih glumaca pojavit će se opet i James McAvoy, Jennifer Lawrence i mnogi drugi. Postava je prepuna mega poznatih lica, a kako će ih posložiti režiser Bryan Singer, koji nam je već donio mnogo odličnih X-Men filmova, vidjet ćemo u 5. mjesecu iduće godine kada film dolazi na velike ekrane.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close