Film i glazba

Carrie Fisher i Mark Hamill vraćaju se za IX. epizodu Star Warsa, a pridružuje im se i nekoliko novih imena

Originalni likovi i dalje su tu.

Novi Star Wars filmovi postali su dostupni na svakogodišnjoj razini, a ništa drugačije neće biti ni iduće godine, kad nas ponovno u prosincu očekuje IX. i posljednja epizoda u trećoj po redu Star Wars trilogiji, barem kad su u pitanju ove „glavne“ epizode.

Snimanje kreće jako brzo, točnije 1. kolovoza, a u filmu nas ponovno očekuju imena koja su postala prepoznatljiva za novu trilogiju poput Daisy Ridley, Adama Drivera i Johna Boyege, a posebno je sve razveselila i nedavna vijest o povratku Billy Dee Williamsa u ulogu Landa Calrissiana. Nova imena su Kerri Russel, Naomi Ackie i Richard E. Grant, a koje su to točno uloge njima pripale još uvijek nije poznato. S popisa svih imena kojima možete provjeriti ovdje, izostavljena je Gwendoline Christie, a znači li to da Captain Phasmu nećemo gledati u IX. epizodi ili je samo tiskarska greška, tek ćemo vidjeti.

Bez brige

Ipak, ono što je najviše zanimalo fanove je to hoće li se vratiti Mark Hamill i Carrie Fisher. Sada je potvrđeno da hoće, a režiser J.J. Abrams rekao je kako će sve biti odrađeno uz dopuštenje njezine kćeri, a sve vezano za njenu priču bit će obrađeno scenama snimljenim za vrijeme rada na „The Force Awakens“. Uzimanje nekog drugog za njenu ulogu ili korištenje kompjuterskih tehnologija ne dolazi u obzir ako je vjerovati njegovim riječima. Tako su u studiju našli način da isprate princezu Leiu i Carrie Fisher na dostojan način.

Još jednom vratit će se i John Williams koji će ponovno skladati za novu epizodu.

{loadposition pratinas}

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close