Film i glazba

„Cats“ Mjuzikl stiže nam u zagrebačku Arenu u svom punom sjaju

Jedan od najpoznatijih svjetskih mjuzikla dolazi napokon i na naše područje.

Nažalost, mnogi od nas nemaju mogućnost posjetiti Broadway ili West End i vidjeti kako izgledaju mjuzikli na najvećoj svjetskoj sceni. Srećom, u 2017. godini sprema se nešto za sve vas.

Mjuzikl „Cats“, Andrewa Lloyda Webbera u originalnoj produkciji West Enda dolazi u Arenu. Temeljen na zbirci T.S. Elliota “Old Possum’s Book of Practical Cats”, „Cats“ je postao jedan od najvećih mjuzikla još od svojih samih početaka davne 1981. godine kada je igrao u New London Theatreu. Tamo se zadržao čak 21 godinu, a mjuzikl je prikazan skoro 9000 puta.

Mjuzikl će izvesti originalna londonska postava koja ima svjetsku turneju, a i ostatak tima je tu. Naravno, glazbu potpisuje Andrew Lloyd Webber, a režira Trevor Nunn.

Od brojnih nagrada koje je mjuzikl pokupio valja izdvojiti Olivier nagradu i Evening Standard nagradu za najbolji mjuzikl, a 1983. broadwayska produkcija pokupila je čak sedam Tony nagrada. Valja istaknuti kako su obje produkcije nagrađene i Grammyjem.

Jedan od najizvođenijih mjuzikla po cijelom svijetu, preveden je na više od 10 jezika, a kod nas će napokon ugledati svjetla pozornice 22. ožujka 2017. godine u Areni Zagreb.

Cijene karata kreću se od 189 pa do 499 kuna, a prvih 500 kupaca dobit će popust od 50 kuna. Prodaja ulaznica kreće srijedu 14. prosinca u 9 sati, putem sistema Eventim i na portalu www.eventim.hr. Mjesta je samo 4000 stoga požurite s kupnjom.

https://www.youtube.com/watch?v=4-L6rEm0rnY

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close