Film i glazba

Christian Bale primoran odustati od uloge Enza Ferrarija

Glumac je zbog mogućih komplikacija sa zdravljem bio primoran odustati od projekta.

Christian Bale, glumac koji je kroz svoju karijeru prošao kroz ogroman broj transformacija tijela ovoga puta, zbog mogućih problema sa zdravljem, ipak je morao odustati. Bale nikada nije bježao od potpune transformacije za ulogu, pa je tako za ulogu u filmu „The Machinist“ skinuo ogroman broj kilograma, a u filmu „American Hustle“ mogli smo ga vidjeti u potpuno suprotnom izdanju.

Za ulogu Enza Ferrarija u istoimenom filmu Michaela Manna, Bale je trebao dobiti velik broj kilograma do početka proljeća što je ipak prevelik rizik za njegovo zdravlje. Tako je glumac nevoljko morao odustati od projekta. Michael Mann užurbano traži svog novog Enza, a odlazak Balea s projekta zasigurno je velik gubitak.

Film kreće sa snimanjem ovog proljeća u Italiji, a ako uzmemo u obzir da režiserskom palicom dirigira Michael Mann („The Heat“), a scenarij potpisuje Troy Kennedy-Martin („The Italian Job“), pronalazak jačeg glumačkog imena ne bi trebao biti problem.

Film će se pratiti Enza u jednoj od ključnih godina u njegovu životu, 1957., a priča je nastala na predlošku knjige Brocka Yatesa, „Enzo Ferrari, The Man, The Cars, The Races“.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close