Film i glazba

Comic-Con 2016. traileri | Filmovi

Kao i svake godine dobili smo mnoštvo trailera, a logično, dominiraju comic-book filmovi.

Reboot filma o King Kongu uskoro je pred nama, a na Comc-Conu dobili smo prvi trailer za „Kong: Skull Island“. U glavnim su ulogama Brie Larson, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson i John Goodman tako da zvjezdane moći neće nedostajati. Jordan Vogt-Roberts, režiser najpoznatiji po svom filmu „The Kings of Summer“ glavni je na projektu… postoje glasine kako će režirati i Metal Gear Solid film, ali to je sad već druga priča.

Po traileru vidimo kako je King Kong očito na steroidima jer je vidno veći nego u prošlim iteracijama, a zanimljivo smo zapažanje vidjeli među YT komentarima gdje je napisano da je tome tako kako bi u budućnosti mogli vidjeti Kong vs Godzilla film… ovo zvuči vrlo vjerojatno jer producenti na oba filma su isti.

https://www.youtube.com/watch?v=YAbI4w95cTE


Guy Ritchie odlučio se prihvatiti malo drugačijeg projekta ovoga puta, ali i dalje njegovi otisci pršte iz cijelog filma. „King Arthur: Legend of the Sword“ priča je pretpostavljate o kralju Arthuru i njegovu maču. Glavna uloga pripala je Charlieu Hunnamu, a osim njega vidjet ćemo Judea Lawa, Annabelle Wallis, Djimona Hounsoua, Erica Banu, Aidena Gillena itd. Po traileru je viđeno kako nas očekuje totalni Guy Ritchie stil nabijen akcijom i dinamičnom pričom. Možemo samo reći kako jedva čekamo vidjeti kako će to sve ispasti na kraju.

https://www.youtube.com/watch?v=6rbPTQIdjmY


„Fantastic Beasts and Where to Find Them“ dobio je prvi službeni trailer, a očekivanja su odmah skočila na 100%. Sve što dodirne J.K. Rowling očito se pretvara u zlato pa nemamo razloga sumnjati kako će i s ovim filmom biti isto. O njemu smo već i pisali stoga ćemo vas samo ostaviti da uživate u traileru.

https://www.youtube.com/watch?v=YdgQj7xcDJo


„Doctor Strange“ dobio je drugi trailer nedugo nakon prvog, ali ludilo Comic-Cona ipak je trebalo iskoristiti. Još smo jednom dobili more čudnih scena i još veću nadu kako nas uistinu očekuje nešto drugačije u Marvelovom svijetu. Prvi smo put vidjeli i lik Madsa Mikkelsena. (Više o filmu).

https://www.youtube.com/watch?v=0vPOK_h_U48


O trailerima za “Justice League” i “Wonder Woman” pisali smo u zasebnim člancima.

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close