Film i glazba

„Creed 2“ dobio prvi trailer; sin Ivana Drage je apsolutna zvijer

Ovo izgleda bolje od odličnog originala već sad.

Nastavak Rocky franšize u obliku filma „Creed“ pred koju godinu uspio je u svom naumu. Ryan Coogler isporučio nam je odličan film, a Michael B. Jordan fantastično se snašao kao Adonis Creed, sin Apolla Creeda. Na kraju krajeva, Sylvester Stallone dobio je Oscar nominaciju za najbolju sporednu ulogu… nešto što mu nije uspijevalo ni u svojoj franšizi.

Nastavak je tako bio jedini logičan iskorak, a da se ne zezaju, ljudi iza filma dokazali su nam već prvim najavama u kojima je otkriveno kako je idući veliki protivnik Adonisa Creeda ni više ni manje nego Victor Drago, sin Ivana Drage, koji je, prisjetit ćete se, „ubio“ Appola u četvrtom dijelu, ujedno možda i najpoznatijem dijelu „Rocky“ franšize.

Detaljiiii

Ryan Coogler ne radi na ovom filmu, bar ne kao režiser ( u ulozi je producenta), a uzde je preuzeo Steven Caple Jr. koji iza sebe ima nekoliko kratkometražnih filmova i jedan dugometražni („The Land“) tako da će ovo biti njegov ulazak na veliku scenu, koji će, nadamo se, proći uspješno.

Sylvester Stallone još jednom je radio na scenariju, a pridružio mu se Cheo Hodari Coker („Luke Cage“, „Notorious“). Likovi iz originala vratit će se i u nastavku, a očekujemo daljnji razvoj njihovih priča, kao i poneku novu. Potvrđeno je i kako će se sam Dolph Lundgren — Ivan Drago pojaviti u filmu, a sve bi ovo već trebalo biti i više no dovoljno da vas navuče na „Creed 2“.

Film se u kino dvoranama očekuje 20. studenog, a dotad vas ostavljamo da uživate u traileru.

https://www.youtube.com/watch?v=cPNVNqn4T9I

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close