Film i glazba

Creed je spreman za borbu života protiv sina Ivana Drage u novom traileru za „Creed 2“

Eksplozija emocija.

Da „Creed 2“ očekujemo kao ozebli sunce, nije nikakva tajna. Original Ryana Cooglera otklonio je sve sumnje u uspješan nastavak „Rocky“ franšize, a nastavak nam kroz svoje trailere obećaje kako nas ništa manje kvalitetan film očekuje u kinima već idućeg mjeseca, točnije 21. studenog. Režiser je ovoga puta Steven Caple Jr. kojem će ovo biti prvi izlet u visokobudžetne vode, ali ne sumnjamo u njegovu sposobnost i adaptaciju Cooglerovog scenarija na samo platno.

Pomicanje granica

Impresivno je vidjeti posvećenost Michaela B. Jordana ulozi Adonisa Johnsona (Creeda), a za ovaj nastavak nabacio je još mišićne mase kako bi se koliko toliko približio svom protivniku, Viktoru Dragi, sinu Ivana Drage, čovjeka koji je kako se svi dobro sjećamo ubio Adonisovog oca, Apolla, u ringu.

To je sve što vam je potrebno da zaključite kako vas očekuje emocijama nabijen film, a po svemu sudeći, ovaj će nastavak vjerno pratiti upravo „Rockyja 4“ i ponuditi nam još jednom fantastične scene treninga kako iz strane ringa Adonisa, tako i s one Viktorove. Ne vrijedi previše duljiti, već vas ostavljamo s novim trailerom.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close