Film i glazba

Crvena ili plava? Saznajemo uskoro u rebootu Matrixa

Bilo je pitanje vremena.

Još je jedna franšiza podlegla ovom trendu, neki bi možda rekli i bolesti. Warner Bros. kako prenosi The Hollywood Reporter, u ranoj je fazi razvoja projekta, a reboot je potaknut ni manje ni više nego uspjehom kojeg luči Star Wars franšiza od kako je pala u ruke Disneyja.

Kreatori originala, braća, danas sestre Wachowski nisu uključeni u projekt, ali postoje naznake kako bi se mogli u budućnosti možda uključiti u nekom dijelu. Michael B. Jordan navodno je najveći kandidat za glavnu ulogu, a scenarij će napisati Zak Penn, čovjek koji nas već godinama uveseljava svojim radom na Marvelovim filmovima. Napisao je između ostaloga originalnu X-Men trilogiju, ali i prve Avengerse.

Kako smo već napomenuli, projekt je u početnoj fazi razvoja, što znači kako bi se mogli načekati još dugo prije nego dobijemo neke konkretnije informacije, a kamoli trailer, datum izlaska, a naposljetku i sami film.

Podsjetimo se, 1999. godine kada je original izašao pomeo je kino blagajne i ostvario najveću zaradu u povijesti za neki R-rated film, rekord koji je i držao sve do prošlogodišnjeg „Deadpoola“. Osim toga, film je postao kultnim, a svojim vizualnim, ali i scenarističkim odlukama mnogima je ostao u iznimno dobrom sjećanju. Nastavci možda i nisu polučili isti uspjeh, ali sveukupno gledajući Matrix trilogija spominje se kod mnogih kad se priča o onim najboljim.

U svakom slučaju, iščekujemo nove informacije i obavijestit ćemo vas o istima čim budu obznanjene. 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close