Film i glazba

Čudovišta napadaju Kineski zid

Kineski zid, čudovišta, Matt Damon s konjskim repićem???

Ovih nam je dana pristigao trailer za jedan u najmanju ruku pomalo čudan film. „The Great Wall“ će nam pokušati na svoj način dočarati priču o izgradnji Kineskog zida, a sve to uz dozu spektakularnih efekata i akcijom nabijene priče.

Iz naslova se da zaključiti kako će ovo biti neka vrsta monster flicka, a kakva su to čudovišta Kinezi pokušali spriječiti da pređu preko zida saznat ćemo iduće godine.

Režiser filma je Yimou Zhang, poznat po filmovima „House of the Flying Daggers“, „Curse of the Golden Flower“ i „Hero“. Sve su to odlično prihvaćeni filmovi, a bit će zanimljivo vidjeti može li još jednom ponoviti sličan uspjeh. Ono što diže kontroverze oko filma glavna su glumačka imena koja su redom bijelci pa se ljudi pitaju što oni rade u filmu.

Matt Damon, Pedro Pascal i Willem Dafoe ta su imena, a dali su tu kako bi podigli gledanost ili nas čeka neko logičnije objašnjenje u filmu predstoji nam vidjeti.

Sam trailer vrlo je misteriozan i ne otkriva nam o kakvim je čudovištima riječ, a to je za nas svakako plus. Nadamo se kako će se toga držati do samog izlaska filma kako bi u njemu mogli uživati u potpunosti.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close