Film i glazba

Damien Chazelle sprema novi mjuzikl, ovoga puta u obliku serije

„The Eddy“ je novi projekt nedavno Oscarom nagrađenog režisera.

Na krilima uspjeha najvećeg prošlogodišnjeg filmskog hita, mjuzikla „La La Land“, koji je revitalizirao žanr, Damien Chazelle uskoro će se primiti režije na novom, ali ovoga puta u obliku serije.

„The Eddy“ je ime serije koja je trenutno u fazi pronalaska svog doma, odnosno TV kuće koja će poslužiti kao producentska i pokazati nam može li Chazelle dio magije prenijeti i na male ekrane. Radnja serije, kako prenosi The Hollywood Reporter, odvijat će se u Parizu, a fokusirat će se na glazbeni klub, njegovog vlasnika, bend i „promjenjivi“ grad koji ih okružuje.

Poznavajući Chazelleov rad, očekuje nas zasigurno još jedna drama isprepletena elementima jazz muzike, romantike (čak je i radnja u gradu ljubavi) i poneke nove sitnice. Na scenariju radi Jack Thorne koji se većinom dokazao radom na scenarijima za kazališne predstave, a valja izdvojiti i njegov rad na serijama „Skins“ i „Shameless“ (britanska verzija).

Prije nego se potpuno prebaci na ovaj projekt koji je još uvijek ipak na svojim samim začecima, Damien Chazelle režirat će biografski film o Neilu Armstrongu „First Man“. Glavna uloga ponovo je pripala Ryanu Goslingu, a sam film očekuje se krajem 2018. godine.

Svakako nastavljamo pratiti oba projekta, a sve novosti moći ćete pročitati na portalu čim ih saznamo.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close