Film i glazba

Daniel Craig gotov s Bondom. Tko je favorit za novog?

Nije tajna da Craig nije zadovoljan ulogom već neko vrijeme, a sad je izgleda uistinu gotovo.

Daniel Craig završio je s Jamesom Bondom. Već dugo glumac je nezadovoljan ulogom, a ni oštre kritike nisu izostale s njegove strane pa je tako jednom prilikom izjavio kako bi si „rađe prerezao vene“ nego glumio u još jednom Bond filmu. Ovo je samo jedna od „kritika“ s njegove strane, ali unatoč tome producenti su ga pokušali zadržati za daljnje filmove.

The Daily Mail prenosi kako mu je MGM nudio 68 milijuna £ (funti) za još dva filma, ali on ih je hladno odbio i poručio im kako je gotov. Da stvari stavimo u perspektivu za četiri filma koje je dosad snimio dobio je 38 milijuna £. Prilično nevjerojatne brojke su u pitanju, ali ako uzmemo u obzir činjenicu kako su ta četiri filma na kino blagajnama zaradila 2 milijarde £ i time uvelike pomogla MGM-u koji je bio u velikoj financijskoj krizi možemo vidjeti razlog iza takvih sumi.  

Postoji i druga priča koja govori kako su glavešine studija ipak odustale od Craiga zbog njegovih učestalih kritika. Gdje leži istina možda nikada ni ne saznamo, ali u svakom slučaju prilično zanimljiva situacija je u pitanju.

Tko je onda novi favorit za ulogu Bonda? Sve zasad upućuje na Toma Hiddlestona na kojeg su kladioničari prošli tjedan ukinuli mogućnost klađenja. Prije se se špekuliralo o Idrisu Elbi i Tomu Hardyju, a još neki koji se često nađu na listama su Damien Lewis, Michael Fassbender i Aidan Turner. Prilično široka lista na kojoj se zasada najviše ističe prvi od navedenih, Hiddleston.

U kratko vrijeme engleski se glumac isprofilirao kao najveći favorit za novog Bonda.

Svakako ćemo pratiti razvoj situacije, a jedva čekamo vidjeti tko će biti novi Bond, James Bond.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close