Film i glazba

DC heroine i negativke na okupu u svom filmu?

 „Suicide Squad“ još nije ni došao, a već smo dobili potvrdu kako nas čeka spinoff s Harley Quinn u glavnoj ulozi.

Iako nam se izlazak „Suicide Squada“ tek približava očito je kako će likovi tog filma dobiti veliku potporu DC-a jer kako prenosi The Hollywood Reporter čeka nas spinoff s Harley Quinn u glavnoj ulozi. Prvotno se špekuliralo kako će to ujedno biti njen standalone film, ali sve je izglednije kako nas ipak čeka pravi spinoff s grupom ženskih heroina kao glavnim protagonisticama.

Tako se s filmom naveliko povezuju Oracle i skupina likova pod nazivom Birds of Prey. One uključuju likove poput Black Canary, Huntress i već navedene Oracle. Moguće je da u sklopu te skupine vidimo i Catwoman, Katanu (ona se također pojavljuje u „Suicide Squadu“), Hawkgirl i slične likove. Oni koji čitaju stripove dobro su upoznati s ovim likovima, a ostali mnoge od njih možda prepoznaju iz serije „Arrow“ ili razno raznih iteracija Batmana na filmskom platnu.

Izgleda kako je Margot Robbie glavni razlog zbog kojeg će se ovaj film dogoditi jer otkako je dobila ulogu Harley Quinn posvetila se čitanju stripova i proučavanju lika, a pri tome se i vezala za lik pa će tako biti jedan od producenata na filmu.

Većina toga još se uvijek drži u tajnosti, zasada znamo samo ovih nekoliko imena, kako na scenariju radi žena, a Warner Bros. produciraju. 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close