Film i glazba

Doctor Who dobio novu partnericu

Peter Capaldi dobio novu kompanjonku u svojim avanturama.

Pearl Mackie, dobila je priliku lansirati se među zvijezde već u samom početku karijere. Naime, upravo je ona izabrana za novu partnericu jednom od najpoznatijih svjetskih „doktora“. Tako će u desetoj sezoni serije uskočiti u ulogu nove partnerice, a vidjet ćemo može li ovo i biti odskočna daska za njenu daljnju karijeru.

„Iznimno sam uzbuđena što se pridružujem Doctor Who obitelji. To je izvanredna britanska serija, ne mogu biti ponosnija na to što ću zvati TARDIS svojim domom. Peter Capaldi sjajan je glumac, a njegov je Doctor vrckav i odličan lik. Jedva čekam vidjeti kakve avanture očekuju njega i Bill (njen lik u seriji) kroz vrijeme i svemir. Čitajući scenarij na audiciji dobila sam dojam da je Bill opaka. Fantastično napisana, cool, jaka, oštroumna, pomalo ranjiva s geeky stranom. Jedva čekam „oživjeti“ njen lik na ekranu i vidjeti kako će se razviti kroz seriju.

Uvijek sam voljela borbu u dramskoj školi tako da ne mogu dočekati odlazak na set i razbijanje zlih čudovišta u drugim dimenzijama.“

Peter Capaldi rekao je kako je iznimno zadovoljan uvođenjem Pearl u seriju.

Iduća epizoda serije poznati je Božićni specijal, a nova sezona očekuje se u 2017. godini.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close