Film i glazba

Druga sezona Stranger Thingsa bit će mnogo strašnija

Psihološki horor.

Svi ćemo se složiti, najveći prošlogodišnji hit zasigurno je bio „Stranger Things“. Došao je tiho i pomeo nas svojom nostalgijom, ali i kvalitetom naravno. I dok smo nedavno uživali u traileru za drugu sezonu sada nam pristižu nove informacije.

Tako znamo kako će priča nastaviti godinu dana nakon događaja prve sezone. Ekipa će ponovo biti na okupu, a fokus će biti na njima iako ćemo gledati i pokojeg novog lika.

U razgovoru za Emmy Magazine glavni su glumci otkrili nove detalje, ali i rekli kako ćemo ih gledati kako se nose s događajima koji su se dogodili u prvoj sezoni.

Gaten Matarazzo (Dustin) tako je rekao: „Odlična stvar oko ove sezone je to da ćete dobiti pogled na svakog lika zasebno. Vidjet ćete puno više o njihovim životima i o tome kako se nose s onime što se dogodilo. Emocionalno su oštećeni. Osjećaju se usamljeno jer se njihov najbolji prijatelj vratio, ali se ne ponaša tako. Promijenio se.“

Finn Wolfhard (Mike) govori kako nas očekuje mnogo mračnija sezona i više klasičnog horora. Za kraj je nadodao kako misli da će se ljudima druga sezona svidjeti više od prve.

Za samu sezonu ipak ćemo se morati strpiti još neko vrijeme, točnije do 31. listopada odnosno haloweena. Prikladno, zar ne?

Ako još kojim čudom niste ogledali prvu sezonu, ne znamo što čekate, ali možda vas naša recenzija potakne.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close