Film i glazba

Evolucija Predatora mogla bi biti pravi hit

Ubacujemo u višu brzinu.

Nakon velikog čekanja i godina povlačenja, The Predator napokon stiže. Nekoliko desetljeća bilo je potrebno da se novi Predator dovuče na ekrane, a sve je upogonio Shane Black, čovjek koji se već mnogo puta dokazao filmovima poput “The Nice Guys” ili radom na scenariju za legendarno Smrtnosno oružje. Glumačka postava napučena talentom i priča o evoluciji Predatora koja bi pred nas trebala staviti nešto svježe u serijalu, kao i već spomenuti talent u režiserskoj stolici, nadamo se da bi trebali biti dovoljni za uspjeh. 

https://www.youtube.com/watch?v=WaG1KZqrLvM

A Simple Favor poveći je odmak za režisera Paula Feiga, kojeg smo navikli vezati uz komedije, a od kojih je najpoznatija vjerojatno “Bridesmaids”. Ovoga puta okušat će se u krimiću s elementima misterije u priči o mladoj majci čiji će se život okrenuti naglavačke nakon što njezina najbolja prijateljica nestane. U potrazi za istom, saznat će mnoge  njezine tajne i preispitati svoju vezu. 

https://www.youtube.com/watch?v=rAqMlh0b2HU

Tajni život mačaka animirani je film koji kao i svaki drugi cilja na uveseljivanje onih najmlađih. Priča je ovo o starijem mačku koji se boji napustiti svoje mjesto stanovanja i njegovu sinu koji će ga svojom znatiželjom natjerati upravo na to. Još jedan film koji će poslužiti za obiteljski odlazak u kino. 

https://www.youtube.com/watch?v=W_NaVN_JwVM&t=43s

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close