Film i glazba

Ewan McGregor prvi puta kao redatelj

Proslavljeni glumac još je jedan od onih koji se odlučio uskočiti u režisersku stolicu i vidjeti kako stvari izgledaju iz nešto drugačije perspektive.

„American Pastoral“ ime je filma kojeg je režirao, a osim toga preuzeo je i glavnu ulogu. Film je nastao po istoimenom romanu Philipa Rotha, a prati čovjeka čiji će se naizgled savršen život pretvoriti u pravu malu katastrofu nakon što se njegova kćer pridruži revolucionarnoj skupini nakon Vijetnamskog rata. Sam roman dobio je Pulitzerovu nagradu, a za ekran ga je prilagodio John Romano („The Lincoln Lawyer“, „Banshee“).

Osim McGregora u filmu će se pojaviti Jennifer Connely, Dakota Fanning, Uzo Aduba i mnogi drugi, a film nas očekuje 28. listopada ove godine.

Ovih smo dana dobili i prvi trailer za film koji moramo reći po viđenom obećava. Trailer je popraćen s malo riječi, ali mnogo kadrova i slika koje nam daju uvid u ono što nas očekuje. Sve to popraćeno dobrom glazbenom podlogom rezultira jednim od boljih trailera koje smo vidjeli u zadnje vrijeme.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se McGregor snaći kao režiser, ali isto tako i vidjeti može li uspješno baratati dvama poslovima u isto vrijeme.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close