Film i glazba

Film Uncharted ima novog redatelja, nadamo se brzom početku produkcije

Shawn Levy je izvršni producent i redatelj dvije epizode serije “Stranger Things”.

Film inspiriran franšizom Uncharted prošao je brojne faze, čak se u jednom trenutku mislilo da se od svega odustalo. Prvi puta najavljen je 2009., sad ima i novog redatelja, a ako ćemo vjerovati pisanju portala Deadline, rad na filmu bi trebao krenuti ubrzanim tempom.

Redatelj Shawn Levy, osim spomenutih epizoda “Stranger Things”, može se pohvaliti režiranjem filmova kao što su dva nastavka filma “Night at the Museum”, romantičnim komedijama “Date Night” i “This Is Where I Leave You”, “Real Steel” ili “The Internship”, a to bi potencijalnom Unchartedu dalo opušten i zajebantski ton.

nathan

Kome biste dali ulogu Nathana Drakea?

Najsvježiju verziju scenarija napisao je Joe Carnahan, redatelj nadolazećeg nastavka filma “Bad Boys”, a isto je napravio za filmove kao što su “The A-Team”, “Smokin’ Aces” ili “The Grey”. Producentski dio posla trebali bi odraditi Charles Roven (“The Dark Knight”), Avi Arad (“Iron Man”) i Alex Gartner (“Warcraft”).

Ništa drugo vezano uz film “Uncharted” nije poznato, pogotovo se ne znaju imena potencijalnih glumaca, ali kad pogledamo dosad odabranu ekipu, ne očekujemo ništa manje od vatrometa akcije koji će nas na sat i pol opustiti i zabaviti.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close