Film i glazba

Finale 6. sezone najduža je epizoda GoT-a u povijesti serije

69 minuta čistog „seksa“. Bring it on… (mali spoileri u članku za 6. sezonu)

Ovih dana otkrivena su imena posljednje dvije epizode šeste sezone epske sage „Game of Thrones“. Tako nas u devetoj epizodi sezone očito očekuje velika bitka na sjeveru gdje će mačeve ukrstiti Jon Snow i Ramsay Bolton jer ime epizode je “The Battle of the Bastards”. Ime posljednje epizode posebno je zanimljivo jer je isto kao i naziv nadolazeće, šeste knjige Georgea R.R. Martina, „Winds of Winter“. Očito nas čeka nešto posebno i novo za sve, kako za one koji ne čitaju knjige tako i za one koji ih čitaju uzduž i poprijeko.

Osim toga doznali smo kako će posljednja epizoda sezone trajati 69 minuta što će je učiniti najdužom epizodom u povijesti serije. Ako vas ovo dosad nije nabrijalo do kraja, možda će vam u tome pomoći činjenica da je zadnje dvije epizode režirao Miguel Sapochnik, režiser epizode „Hardhome“ (S05E08), najbolje ocijenjene epizode u čitavoj seriji zasad na iMDB-u.

Sinopsis za epizode nije objavljen, ali tko to čita, rađe ćemo pričekati i uživati u potpunosti u ove preostale tri epizode. Posebno smo uzbuđeni oko iduće epizode jer GoT nas je već navikao na odlične osme epizode u sezoni.

All aboard the hype train!

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close