Film i glazba

Gears of War dobiva filmsku adaptaciju

Može li ova filmska adaptacija video igre napokon donjeti nešto kvalitetno?

Filmska adaptacija igre potvrđena je na livestreamu za nadolazeći Gears of War 4. Universal Pictures produkcijska je kuća kojoj je pripala čast financiranja filma, a kao producenti na filmu bit će zaduženi Scott Stuber (“Ted”) i Dylan Clark (“Rise of the Planet of the Apes”).

Glavni čovjek studija The Coalition, Rod Ferguson rekao je za Variety kako je upravo sad pravo vrijeme za film jer je potreban kako bi se franšiza održala. Ferguson je također komentirao i tranziciju između igara i filma pa je rekao kako ne treba forsirati priču igre u film jer su film i igra dva različita medija. Napomenuo je kako svaki ima svoju publiku i kako su neki prijašnji filmovi podbacili jer su pokušali napraviti film striktno za gamere.

Dio njegove izjave govori i o dubini lorea koji Gears of War serijal posjeduje što bi značilo kako ćemo možda dobiti novu priču smještenu u svijet GeoW-a, a ne prezentaciju neke već viđene u jednom od dijelova serijala.

Ne možemo, a da se ne složimo s Fergusonom, a nadamo se kako će se i dalje držati tih riječi. Pitanje je hoće li i ovaj film kao i mnogi druge adaptacije video igara zapasti u development hell ili će uspjeti biti realiziran u skorijoj budućnosti.
U svakom slučaju nećemo morati dugo čekati za novu priču iz Gears of War serijala jer već nam 11. listopada dolazi Gears of War 4. Što nas u njemu očekuje možete pročitati ovdje.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close