Film i glazba

Gotovo je s Arnoldom, novi Terminator kreće iznova

Studio je odlučio stati na loptu i krenuti iznova.

Unatoč velikim planovima koje su glavešine gajile pred nekoliko godina, „Terminator: Genisys“ bio je neuspjeh pa se tako odlučilo kako se staje sa svim imalo vezanim uz nastavak te priče, pa tako i Arnoldom Schwarzenegerom. Kraj jedne ere rekli bi.

Prije točno dva mjeseca pisali smo o tome kako tvorac serijala James Cameron planira uskočiti nazad u akciju i kako je angažirao Tima Millera (režiser „Deadpoola“) da vodi glavnu riječ na novom projektu vezanog uz Terminatora.

Nove informacije koje je jedan od glavnih ljudi produkcijske kuće Skydance, David Ellison podijelio u razgovoru za Collider uljevaju nam nešto nade za novi nastavak. „Reći ću vam kako smo razriješili budućnost franšize i vjerujte mi radi se o jako blistavoj budućnosti. Mislim da kako stvari zasada idu kako će ovo biti nastavak onoga što su fanovi željeli još od Terminatora 2.

Naravno, ovo ćemo sve uzeti s dozom soli obzirom da pišemo o riječima jedne od ključnih osoba zaduženih za samu promociju projekta, ali ne možemo, a ne biti bar malo uzbuđeni kad se priča o novom Terminatoru, a uz to uključeni su James Cameron i Tim Miller.

Za kraj je dodao kako nas ove godine očekuje velika objava koja će nam dati još više uvida u stanje i planove za budući film.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close