Film i glazba

Greškom španjolskog HBO-a iscurila šesta epizoda Game of Thronesa

Sigurni smo da je nakon ovakvog propusta nekoliko ljudi već na burzi.

„Game of Thrones“ manija ne jenjava. Nalazimo se u periodu kada je svaka nova informacija o seriji čisto zlato, a ucjene razno raznih hakera iskaču kao iz paštete. Gotovo da ne prođe dan, a da ne čitamo nešto o potencijalnoj krađi dosad neviđenih epizoda, scenarija ili informacija.

Nakon što je četvrta epizoda iscurila na bespuća interneta gotovo čitav tjedan prije nego je službeno izašla, sada je i šesta epizoda „dostupna“ prije službenog izlaska. Naime, španjolski HBO napravio je ogroman propust pustivši epizodu i to u cijelosti na svom službenom kanalu čak pet dana prije njenog službenog izlaska.

Kako je do ovog propusta došlo i je li bilo namjere u istome ili ne vjerojatno nikad nećemo saznati, ali Španjolci i razno razni pirati sigurno skaču od oduševljenja nakon ovoga. Obzirom na promo za šestu epizodu kojeg je HBO izbacio, mnogi će sigurno popustiti pod pritiskom i odlučiti se na gledanje epizode već sada, a sve vas upozoravamo da se posebno pripazite ovih dana jer spoileri će, sigurni smo, ispuniti Internet dok ovo pročitate.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close