Film i glazba

Han Solo tek je čovjek sa snovima u traileru za Solo: A Star Wars Story

Disney nastavlja s antologijskim Star Wars pričama.

„Solo: A Star Wars Story“ drugi je u nizu antologijskih filmova kojima Disney nastoji proširiti Star Wars univerzum. Tako ćemo nakon „Rogue One“ gledati priču o Hanu Solou, najkarizmatičnijem pilotu, ako ne i liku Star Wars svijeta općenito.

Trnovit put do filma

Sam put do filma bio je trnovit, prve drame vodile su se oko izbora za glumca koji će utjeloviti Soloa, a izbor je pao na Aldena Ehrenreicha. Ne moramo ni napominjati kako su reakcije fanova bile podvojene, a dodatni problemi kasnije su samo krenuli pristizati.

Chris Miller i Phil Lord izabrani su za režisere, a nakon snimanja dobrog dijela filma otpušeni su što je izazvalo pravu pomutnju te dovelo do presnimavanja mnogih scena i razvlačenja čitave sage po svim svjetskim portalima. Kako razne priče govore, razlike u viziji bile su prevelike, a producenti su na to odlučili reagirati i doveli iskusnog Rona Howarda da dovrši posao.

U tome je izgleda uspio, barem što se tiče završavanja filma na vrijeme. Zasada nema riječi o nikakvim odgodama filma pa tako za datum izlaska i dalje stoji 25. svibnja ove godine. Iako, ne bi nas čudilo da do iste do samog izlaska dođe, jer još jedna ogromna Disneyjeva uzdanica  izlazi svega tri tjedna prije, „Avengers: Infinity War“. Izgledno je da će Avengersi harati blagajnama dug period pa nas stoga ni odgoda ne bi čudila.

Novi stari likovi

No vratimo se mi na temu vijesti. Osim Aldena u filmu ćemo gledati Emiliu Clarke, Woodyja Harrelsona i Donalda Glovera, a pridružit će im se naravno i neizbježni Chewbacca. Kako svi oni izgledaju u akciji možete pogledati u prvom službenom teaseru, ali i manjoj najavi koju smo dobili na Super Bowlu. Ono što je sigurno jest kako nas očekuju odlični vizuali, brdo akcije, a nadamo se i dobar film unatoč svim problemima za vrijeme produkcije.

https://www.youtube.com/watch?v=dNW0B0HsvVs

https://www.youtube.com/watch?v=9Szts88zY4o

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close