Film i glazba

HBO ima dugoročne planove za “Westworld”

U planu su čak pet ili šest novih sezona, iako serija još uvijek nije počela s prikazivanjem.

Iako je serija “Westworld” bila suočena s brojnim problemima tijekom produkcije i odgodama, čini se da HBO ima veliko povjerenje u autore J.J. Abramsa i Jonathana Nolana i s pravom se nada velikoj gledanosti, kao i financijskom dobitku.

“Željeli smo da sve bude posloženo tako da, kad posljednja epizoda bude emitirana i kad serijal završi, pet ili sedam godina od danas, znamo kako će završiti prva sezona”, rekao je James Marsden, jedan od glavnih glumaca, za Entertainment Weekly.

Mnogi su bili zabrinuti zbog sudbine serije, no Jonathan Nolan objasnio je, usporedivši “Westworld” s “Game of Thrones”, da oni nisu imali detaljan predložak u obliku knjiga, pa su gotovo sve detalje morali smišljati sami i istovremeno ostati vjerni filmu Michaela Crichtona iz 1973.

Znanstveno-fantastična serija “Westworld” opisana je kao “mračna odiseja o početku umjetne svijesti i budućnosti grijeha”, a priča je to o futurističkom tematskom parku koji nosi ime serije. Glumačka ekipa (Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton i ostali) je, najblaže rečeno, impresivna, pa jedva čekamo premijeru 2. listopada.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close