Film i glazba

HBO potvrdio novu seriju, „Sharp Objects“.

Serija uskoro kreće u produkciju, a u glavnoj ulozi naći će se Amy Adams.

HBO i dalje nastavlja s ubiranjem visoko profilnih projekata, a ovoga puta u pitanju je adaptacija još jedne knjige Gillian Flynn (Gone Girl). Iako je projekt prvotno dobio status TV filma, HBO je sada potvrdio kako nas čeka serija koja će sadržavati osam epizoda. Sve će režirati Jean-Marc Vallée poznat po svom radu na filmovima „Dallas Buyers Club“ i „Wild“.

„Sharp Objects“ prati novinarku Camille Preaker (Amy Adams) koje se nakon kratkog boravka u psihijatrijskoj ustanovi vraća u rodni grad kako bi popratila priču o ubojstvu dvije mlade djevojke. Tamo će se suočiti sa svojim demonima iz prošlosti i pokušati razjasniti što se dogodilo sa djevojkama.

Kreator serije je Marti Noxon koji će i raditi na scenariju s Gillian Flynn, a producirat će eOne Television i Blumhouse Productions. Noxon će biti i voditelj serije, a već je napisao scenarij za pilot epizodu.

Deadline koji prenosi priču govori kako je bitka za seriju bila velika, a najveći konkurent HBO-u bio je Netflix.

„Sharp Objects“, prva knjiga Gillian Flynn, objavljena je 2006. godine, a više od 70 tjedana provela je na vrhu ljestvice New York bestsellera.  

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close