Film i glazba

Hulu nastavlja ekspanziju svog asortimana serija

Hulu sve ozbiljnije ulazi u borbu s Netflixom za najveću streaming kompaniju.

Dobili smo trailere za nadolazeće serije „The Path“ i „11.22.63“. Obje serije nastale su u produkciji Hulua koji je očito sve ozbiljniji po pitanju svojih TV serija.

„The Path“, serija koja će pratiti čovjeka koji će, nakon što se uključi u neku vrstu kulta, doživjeti krizu vjere, a ovako nešto daje nam naznake da bismo mogli vidjeti neke dosta uvrnute stvari. Serije koje se jako oslanjaju na religiju i zalaze u područje kultova često su nas iznenađivale, a ako je suditi po traileru i ova bi serija mogla ostvariti uspjeh. Zanimljiva premisa je tu, glumačka postava je odlična, Aaron Paul (Breaking Bad), Michelle Monaghan (True Detective) i Hugh Dancy (Hannibal) daju nam nade da možemo očekivati nešto posebno, ali za ulazak u dublje analize pričekat ćemo 30. ožujka kad serija počinje s prikazivanjem.

https://www.youtube.com/watch?v=WgtCSfOED6w

Druga je serija „11.22.63“, serija kojoj, ako ništa drugo, nitko ne može poreći zanimljiv naslov. Nastala je po knjizi Stephena Kinga, čovjeka čije su knjige inspirirale toliko mnogo projekta da ih je nemoguće sve nabrojati. Također vrijedi istaknuti kako je trenutno jedna od najpoznatijih ličnosti u svijetu filma J.J. Abrams jedan od producenata serije. Sve ovo potpomognuto Jamesom Francom u glavnoj ulozi koji će pokušati spriječiti atentat na Johna F. Kennedyja daje nam nade u seriju. Uz Franca, vrijedi istaknuti Chrisa Coopera (American Beauty) i Josha Duhamela (Transformers) u sporednim ulogama. Premijera serije očekuje se 15. veljače.

https://www.youtube.com/watch?v=NXUx__qQGew

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close