Film i glazba

Idući X-Men film bit će smješten u 90-te

Jedan od producenata X-Men filmova izjavio je kako nas čeka izlet u prošlost ili budućnost… zavisi kako gledate.

„X-Men: Apocalypse“ još nije ni došao u kina, a priče o novom nastavku sve su glasnije. Ovoga puta za to je zaslužan Simon Kinberg, producent X-Men filmova koji je u razgovoru za Coming Soon potvrdio kako nas čeka izlet u 90-te. Ovo i ne čudi toliko uzimajući u obzir da je cijela prequel trilogija smještena u prošlost, a filmovi su redom bili smješteni u 60-te, 70-te, a nadolazeći Apocalypse pojavit će se u 80-ima.

Ono što je zanimljivo je to kako je gotovo potvrđeno kako nas čeka nastavak prequel trilogije Bryana Singera. Kažemo gotovo jer postoji mogućnost da Kinberg priča o filmu Josha Boonea („The Fault in Our Stars“) „X-Men: The New Mutants“ koji bi trebao uvesti mnoštvo novih mutanata u X-Men univerzum.

Ako je suditi po slikama koje je Boone objavio na Instagramu, neki od novih mutanata koji nas čekaju su Magik, Wolfsbane, Dani Moonstar, Cannonball, Sunspot i Warlock, a trebali bi im se pridružiti Storm, koja dobiva svoj uvod u prequel filmove u „X-Men: Apocalypseu“, i Charles Xavier.

Svakako ćemo pratiti razvoj situacije, a priliku uživanja u novom X-Men filmu imamo već 19. ovog mjeseca kad u kina dolazi „X-Men: Apocalypse“.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close