Film i glazba

Imamo prvi trailer za posljednju filmsku ulogu Daniela Dayja-Lewisa

Dugoočekivana suradnja P.T. Andersona i Daniela Dayja-Lewisa napokon je dobila opipljivi sadržaj.

Mnogi će se složiti da kad pričamo o Danielu Dayju Lewisu, pričamo o jednom od najboljih i najuspješnijih glumaca, kako današnjice, tako i općenito. Također, složit ćemo se kako Oscari nisu mjerilo uspjeha u filmskoj industriji, bar ne ono definitivno, ali činjenica da ih Daniel Day-Lewis ima tri, i to sve za glavnu ulogu, ipak nešto govori.

Pred neko vrijeme dobili smo i informaciju kako će Paul Thomas Anderson i Daniel Day-Lewis udružiti snage po drugi put nakon „There Will Be Blood“ i filmski svijet je ostao oduševljen. Informacije su dolazile na kapaljku, a jedino što smo znali je kako će film biti smješten u prošlosti. Nova šokantna informacija stigla je nakon što je Daniel Day-Lewis izjavio kako će mu ovo ujedno biti i posljednja filmska uloga.

Neočekivano brzo

Nekoliko mjeseci kasnije napokon imamo ime filma i trailer. „Phantom Thread“ priča je smještena u London 50-ih godina prošlog stoljeća, a prati Reynoldsa Woodcocka, kreatora haljini kojeg je upravo utjelovio Daniel Day-Lewis. Njegov će život prodrmati mlada djevojka koja će ga inspirirati, ali i postati njegova ljubavnica.

Valja napomenuti kako je P.T. Anderson po prvi puta u karijeri stao i iza kamere te će tako biti i kinematograf na samom filmu. Osim toga potpisuje scenarij i režiju, a što nam je to složio prvi će imati priliku saznati određeni ljudi na Božić ove godine. Film naime tada dolazi samo u odabrana kina, a mi se nadamo kako nećemo morati dugo čekati da ga ugledamo i u našim kino dvoranama.

Labuđi pjev velikog glumca tako nam stiže mnogo prije od očekivanog, ali mi se, naravno, nećemo žaliti.

https://www.youtube.com/watch?v=xNsiQMeSvMk

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close