Film i glazba

Impresivna glumačka postava „Predatora“ bez Arnolda Schwarzennegera?

Prva slika je tu, impresionirani smo, ali netko fali?

Scenarist i režiser Shane Black odlučio je s nama podijeliti prvu sliku svoje i više nego impresivne glumačke postave.

Prošle je godine izjavio kako postoje dva smjera u kojem mogu ići, s Arnoldom ili bez njega. Rekao je da u svakom slučaju imaju dobru priču, a za kraj rekao da nas očekuje nešto „cool“.

Gotovo godinu kasnije, Boyd Holbrook je izjavio kako nas očekuje nešto sasvim novo, nešto svježe, ali i dalje vjerno Predator svijetu. Njegovim riječima ovo je mix horora, SF-a i westerna. Također je rekao kako Arnolda vjerojatno nećemo gledati u filmu.

Ali orijentirajmo se na ono što i koga ćemo gledati. Shane Black preko twittera je podjelio sliku svoje glumačke postave, ali i na vrlo zanimljiv način potvrdio kako nas očekuje R-rated film, odnosno za one starije od 18.

Postavu čine Boyd Holbrook („Gone Girl“, „Narcos“), Olivia Munn („The Newsroom“, „X-Men: Apocalypse“), Trevante Rhodes („Moonlight“), Keegan-Michael Key (“Key & Peele”), Sterling K. Brown (“The People vs. O.J. Simpson“) i Jacob Tremblay („Room“).

Glasine kažu kako nas očekuju i Thomas Jane te 50 Cent, ali to još nije potvrđeno.

Shane Black odličan je izbor, a već nam se dokazao filmovima poput „The Nice Guysa“ i „Lethal Weapona“. Valja napomenuti kako je i glumio u originalnom Predatoru.

Za izlazak filma strpit ćemo se još gotovo ravno godinu dana, točnije do 9. veljače 2018.

Za kraj ćemo vas ostaviti s jednom slikom.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close