Film i glazba

“It’s Morphin Time!”, Power Rangersi dolaze u punom sjaju tehnologije

Već i ptice na grani znaju za nadolazeći „Power Rangers“ film.

Neka se javi odmah neka mlađa osoba koja nikad nije pogledala epizodu kultnih „Power Rangersa“. Nema je… naravno da je nema kad je ovo čudo TV-a gledao svako. Da ne spominjemo činjenicu kako je ova serija bila predmet obožavanja svih klinaca svojim fantastičnim efektima i pričom u kojoj su njihovi omiljeni superheroji mlatili zločince.

Svako je imao svog favorita, a crveni je uvijek bio šef. Tako nam je na ekranima uvijek bila hrpica zalizanih tinejdžera koji su kad ih nisu lupali hormoni lupali sve zločince ovog svijeta.

E, pa nakon nekoliko stotina epizoda u TV formatu i bezbroj iteracija Rangera i njihovih kostima, čeka nas dugometražni film u punom sjaju holivudske produkcije. Režira Dean Israelite koji je dokazao da može napraviti film slične tematike svojim „Project Almanacom“, a scenarij potpisuje Oscarom nominirani scenarist za film „Flight“ John Gatins.

Rangere glume relativno nepoznati glumci, a da bi se film bolje prodao pobrinut će se velika holivudska lica poput Bryana Cranstona u ulozi „govorećeg zida“ Zordona (vođa ekipe), Elizabeth Banks kao glavna negativka Rita Repulsa i Bill Hader.

Novi nam je trailer dokazao kako se trend prevelikog otkrivanja sadržaja u trailerima i dalje nezaustavljivo širi… nešto o čemu smo nedavno i pisali na portalu.

Iako izgleda kao skup svih klišeja ovog svijeta, ne lažimo se, film ćemo pogledati vjerojatno već na prvi dan izlaska, 23. ožujka.

 

https://www.youtube.com/watch?v=0757ByXCIMo

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close