Film i glazba

Iz Netflixa stigla potvrda za treću sezonu Stranger Thingsa

Svatko tko je odgledao prve dvije sezone jedne od boljih serija u posljednje vrijeme, svakako može odahnuti.

Drugu sezonu serije Stranger Things odgledali smo još u listopadu, znali smo da treća mora stići, a Netflix ju je potvrdio na svojem službenom Twitteru. Na postavljenu anketu u kojoj su se pratitelji trebali izjasniti treba li se snimati treća sezona, potvrdno je odgovorilo gotovo 90% njih, a ubrzo je stigao odgovor Netflixa sa službenom potvrdom.

Prema podacima instituta Nielsen, u prva tri dana oko 15,8 milijuna pretplatnika Netflixa pogledalo je prvu epizodu druge sezone koja je objavljena 27. listopada. Iako je brojka i više nego impresivna, sam Netflix nije potvrdio taj podatak.

Već ranije su sami tvorci serijala, The Duffer Brothers, nagovijestili još jednu sezonu serije, čak i mogućnost snimanja četvrte sezone, dok je glumac David Harbour početkom godine za The Independent izjavio da bi se Stranger Things mogao rastegnuti i do pete sezone.

“Mislimo da bi serija mogla završiti u četvrtoj ili petoj sezoni. Znam da postoji kraj priče i to je jedan prekrasan kraj koji želimo ispričati i završiti serijal”, rekao je Harbour.

Naravno, prve dvije sezone mogu se pogledati na Netflixu, a za rijetke koji nisu sigurni žele li potrošiti vrijeme na to, tu su naše recenzije:

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close