Film i glazba

Jackie Chan, Bruce Lee i Donnie Yen odmjerit će snage u novom „Ip Manu“

Kakav trio.

„Ip Man“, franšiza koja je napravila zvijezdu od Donnieja Yena i uprihodila jako dobar novac na kino blagajnama, ide dalje, a sam Yen potvrdio je kako je snimanje na četvrtom dijelu sada završeno.

Posebno nam zanimljivo zvuči scenarij u ovom dijelu, u kojem ćemo pratiti mladog Brucea Leeja, inače učenika Ip Mana koji će po dolasku u SAD i nakon otvaranja škole za poučavanje mladih boraca u Chinatownu upasti u određene probleme s lokalnim stanovništvom. Upravo tu uskače Yen (odnosno Ip Man) koji će mu pokušati pomoći u prilagodbi, ali i da se riješi neprijatelja. Uz sve to, film bi trebao pokazati korijene kung-fua u SAD-u.

Okršaj velikana

Ono što možda više od svega veseli ljude je već potvrđena scena u kojoj će se sukobiti Donnie Yen i Jackie Chan koji bi trebao glumiti nekoga iz Chinatowna, a koji će se po svemu sudeći suprotstaviti Ip Manu i Bruce Leeju. Malo je reći kako su očekivanja ljudi ogromna samo za ovu scenu, a kako i ne bi bila kad pričamo o dvojici legendarnih boraca/glumaca.

Pitanje je koliku će ulogu imati Chan u filmu, ili će biti u istome samo radi navedene scene, ali ono što je sigurno je kako se postavi glumaca pridružio i Scott Adkins u zasada neotkrivenoj ulozi. Nije ni otkriveno tko će glumiti Bruece Leeja. Režije se primio ponovo Wilson Yip, koji je odradio i prva tri dijela, a Edmond Wong još je jednom napisao scenarij. 

Mnogo nepoznanica još je u zraku, ali već sada smo u iščekivanju „Ip Mana 4“ na velikom platnu. Točan datum izlaska također još nije određen, ali je potvrđeno kako film gledamo ove godine.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close