Film i glazba

Jadranska obala blista u nastavku mjuzikla kojeg smo čekali čitavo desetljeće

Šaroliko.

10×10 je kako mu i samo ime kaže, film koji će nas zatvoriti u prostoriju tih dimenzija s dvoje likova od kojih će jedan pokušati izvući prljave tajne iz prošlosti drugoga, a sudeći po svemu dosad viđenom, možda bi bilo bolje preskočiti ovaj naslov.

https://www.youtube.com/watch?v=PPIHpRUUaro

Budapest je još jedna francuska komedija, ovoga puta o dvojici najboljih prijatelja koji će dobiti zadatak organiziranja momačke večeri u Budimpešti. Stvari će naravno eskalirati, a iza njih je noć koju neće zaboraviti. 

https://www.youtube.com/watch?v=G23l5InFAZM

Luis i društvo iz svemira njemački je animirani film o dječaku Luisu koji će se sprijateljiti s tri malena izvanzemaljca nakon što se njihov svemirski brod sruši u njegovu kuću. Očekuje nas klasična avantura koja će razveseliti najmlađe i okupirati ih na neko kratko vrijeme.

https://www.youtube.com/watch?v=yySe0HGnmsU

Mamma Mia! Here We Go Again, nastavak je originala koji su fanovi čekali dugih deset godina, a koji je po prvim reakcijama ljudi zapravo i unaprijeđena verzija istoga. Lily James pripala je uloga mlade Donne o čijoj ćemo prošlosti saznati kroz flashback scene, a sve to kroz oči priče u sadašnjosti i nastavka puta za Sophie. Očekujemo još jednom fantastične muzičke točke, a nadamo se da nam se sprema i još pokoji klasik. Posebno nas može veseliti činjenica da je film sniman baš na našoj obali, a kako ona izgleda na platnu imamo šansu provjeriti već sada.

https://www.youtube.com/watch?v=nd4cLL_MP7M

 

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close