Film i glazba

Jake Gyllenhaal ne griješi

Novi film „Nocturnal Animals“ izgleda sjajno.

Rijetki su glumci koji pažljivo biraju svoje uloge, a jedan od njih sigurno je Jake Gyllenhaal. Zadnjih nekoliko godina redom se nalazi u fantastičnim filmovima, a već smo navikli i na to da ćemo od njega dobiti fenomenalnu izvedbu. Čini se kako je to i slučaj s novim filmom Toma Forda, „Nocturnal Animals“.

Drugi film modnog dizajnera i režisera dolazi nam sedam godina nakon njegovog prvijenca „A Single Man“. Očito je već sad kako je ponovo uspješan jer gdje god se pojavi na festivalima film kupi većinom odlične kritike. Valja istaknuti kako je dobio nagradu žirija na filmskom festivalu u Veneciji, a trenutno na metacriticu drži ocjenu 75.

Prije par dana i mi obični smrtnici dobili smo priliku vidjeti mali djelić onoga što nas očekuje. Prvi trailer uistinu je odličan, popraćen odličnom glazbom i možemo reći kako nas je samo još više „nabrijao“ na film.

Amy Adams pojavit će se u glavnoj ulozi, a osim nje gledat ćemo i Michaela Shannona, Aarona Taylora-Johnsona, Islu Fisher i Armiea Hammera.

Detalje priče nećemo vam otkrivati već ćemo vas samo ostaviti da uživate u traileru uz napomenu kako nas film u našim kinima očekuje 17. studenog.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close