Film i glazba

Javier Bardem je Pablo Escobar kakvog još niste vidjeli

Temeljeno na istinitoj priči.

Tag bi prema svemu sudeći trebao biti jedna od onih ljetnih komedija koju ćemo s guštom pogledati i uživati u zvjezdanom ansamblu glumaca koji se nalaze u istoj. Jeremy Renner, Ed Helms, Jake Johnson, Jon Ham, Annabelle Wallis samo su neka od imena u filmu za koji nam kažu kako je nastao prema istinitim događajima, a uključuje grupu prijatelji koji već tridesetak godina igraju istu igru lovica, ili tag kako to Amerikanci vole znati. Solidne ocjene za komediju, odličan ansambl i naša konstantna želja za komedijama primorat će nas u kino dvorane.

https://www.youtube.com/watch?v=kjC1zmZo30U

Ekipa iza filmova kao što su “Juno” i “Young Adult”, donosi nam kako to sami reklamiraju, priču o majčinstvu u 2018. godini. Tully je priča o majci troje djece koja će zaposliti dadilju kako bi se brinula o svima njima, a isto tako uključujući i nju samu. Charlize Theron pripala je uloga te iste majke, a u slučaju da ste gledali ijedan od gore navedenih filmova znate što otprilike očekivati. Dobar miks komedije i drame koji po prvim ocjenama svakako vrijedi pogledati.

https://www.youtube.com/watch?v=e5D3O4yCmCg

Loving Pablo je kako mu i ime sugerira, ljubavna priča o novinarki koja će stupiti u vezu s zloglasnim Pablom Escobarom. Možda nije u redu etiketirati film kao ljubavnu priču, obzirom da pod žanrovima ista nije navedena, ali svakako se radi o filmu u kojem će Javier Bardem kao Pablo Escobar prikazati neku njegovu drugu stranu. Uloga novinarke pripala je Penelope Cruz, a radi se o filmu koji i nije prošao najbolje na svom festivalskom pohodu, ali kojeg će fanovi svega vezanog uz Pabla Escobara sigurno htjeti pogledati. Posebno će zanimljivo biti vući usporedbu između Bardemove i ostalih, prijašnjih prikazivanja Escobarovog lika.

https://www.youtube.com/watch?v=Y9ni0CghN4s

 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close