Film i glazba

Javier Bardem u lovu na Jacka Sparrowa u prvom teaseru za nove Pirate s Kariba

Neka hype počne.

„Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales“ novi je, peti film iz ovog svima poznatog serijala. Prošlo je 13 godina od originala koji je oduševio mnoge i uveo nas u daljnje nastavke koji su ipak razočarali (ponajviše treći i četvrti), a ako je suditi po teaseru ovaj nastavak cilja visoko.

Kratka scena koju smo dobili izgleda odlično, pomalo i zastrašujuće, ali i dalje uz onaj šarm po kojem je serijal poznat. Naravno, ljudi zaduženi za promociju odlučili su nam vizualno „uskratiti“ lik Jacka Sparrowa budući da je ovo ipak prvi teaser, ali njegov je lik i dalje centralna točka.

U teaseru se pojavljuju Brenton Thwaites i očiti negativac Javier Bardem koji je već nebrojeno puta dokazao kako mu takve uloge leže, a ni u traileru nas nije ostavio ravnodušnima.

Vraćaju se naravno i Johnny Depp, Orlando Bloom, Kevin McNally te Geoffrey Rush kao Barbossa. Također, pridružit će im se i Kaya Scoledario, a pratit ćemo kapetana Jacka Sparrowa u potrazi za trozupcem Posejdona koji vlasniku omogućava kontrolu nad morem.

Film režira norveški duo Joachim Rønning i Espen Sandberg poznat po filmovima „Kon-Tiki“ i „Max Manus“, a scenarij potpisuje Jeff Nathanson („Catch Me If You Can“, „Rush Hour 2&3“).

Film nas u kinima očekuje 26. svibnja 2017. godine.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close