Film i glazba

Jedna od najvećih Disneyjevih priča uskoro na velikom ekranu

Priča o ljepotici i zvijeri uskoro će zasjati u novom svjetlu.

„Beauty and the Beast“ ili po naški Ljepotica i zvijer iduća je na redu od velikih Disneyjevih bajki koja će dobiti svoju veliku filmsku obradu.

Danas nam je pristigao i prvi teaser trailer koji je vrlo štur pa nam zapravo i ne pokazuje ništa osim što čujemo nekoliko rečenica i vidimo kratku scenu koja ne pokazuje ni jednog od likova. Sigurni smo kako je ovo samo najava za nešto veće što će nam uslijediti u vidu punokrvnog trailera. Ono što možemo reći o filmu je to da je u dobrim rukama, jer režira Bill Condon („Kinsey“, „Gods and Monsters“), a scenarij potpisuju Stephen Chbosky („The Perks of Being a Wallflower“) i Evan Spiliotopoulos koji je pisao scenarije za razne Disneyjeve animirane fimove.

Zvjezdanu postavu glumaca predvode Emma Watson koja će igrati Belle (Ljepoticu) i Luke Evans koji će utjeloviti Gastona (Zvijer), a osim njih pojavit će se i Ewan McGregor, Emma Thompson, Stanley Tucci, Ian McKellen, Kevin Kline i mnogi drugi.

Elementi mjuzikla bit će prisutni i u ovoj adaptaciji, a ako je suditi po prijašnjim uspjesima Disneyjevih filmova i od ovog očekujemo mnogo. Film u kina dolazi 17. ožujka 2017. godine.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close